Meniu
Telefon
Suna
Email
Cere oferta
Harta
Locatie

Intrebări frecvente

Home » Resurse

enlightened  CE ESTE COLANTAREA AUTO?

Colantarea auto constă într-un design personalizat, creat de designerii noștri profesioniști, apoi imprimat pe vinil de calitate superioară, laminat, și în cele din urmă, aplicat sau „colantat” pe un vehicul. Colantul auto se aplică direct pe vehicul. Aplicarea este realizata cu multă atenție la detalii  încât este adesea confundată cu o vopsea personalizată.

 

 enlightened DE CE AR TREBUI SĂ ACHIZIȚIONEZ UN COLANT AUTO?

Eficient din punct de vedere al costurilor: Brandingul auto și stickerele auto reprezintă o modalitate extrem de eficientă din punct de vedere al costurilor de a vă promova afacerea în jurul orașului și în întreaga țară în care vehiculele/camioanele de livrare se află pe traseu. Odată ce aplicăm stickerele decorative pe vehiculele dvs., nu mai există nicio cheltuială lunară. Continuați să vă difuzați anunțurile fără să plătiți chirie, lună de lună. Comparați acest aspect cu publicitatea prin radio, TV, presa scrisă sau panourile publicitare, unde plătiți de fiecare dată când difuzați un anunț. Luați în considerare stickerele auto personalizate de la STREETdesign.ro pentru a vă ajuta să vă faceți cunoscuți la o fracțiune din cheltuielile curente cu publicitatea în alte medii.

Vizibilitate ridicată: Stickerele de pe camioanele, autobuzele și camionetele dvs. sunt în continuă mișcare și ajung la milioane de oameni în fiecare zi. Odată ce am instalat stickerele auto pe vehiculul dvs., acestea sunt vizibile 24/7/365, pe orice vreme, oriunde merge vehiculul dvs., inclusiv parcări, mall-uri, restaurante, centre comerciale, școli etc.

Când trageți linia: La o comparație dintre costurile și beneficiile publicității pe vehicule și publicității tradiționale, alegerea este clară. Colantele auto reprezintă cel mai eficient mijloc de informare din punct de vedere al costurilor.

 

enlightened POT FI SCHIMBATE PĂRȚI ALE UNUI COLANT PENTRU A schimba UN NUMĂR DE TELEFON NOU SAU O ADRESĂ NOUĂ?

Da. Dacă se întâmplă să vă mutați și trebuie să vă schimbați numărul de telefon, adresa web sau orice alte informații de pe colant, o parte din colant poate fi retipărit cu noile informații și aplicat pe vehiculul dvs.

 

enlightened UNDE VA FI MONTAT COLANTUL?

Montajul se realizeaza in atelierul nostru din București, recomandăm deplasarea la atelier pentru a beneficia de toate utilajele specifice unui montaj de cea mai bună calitate. Echipamente de spălare profesională, nebulizator pentru degresare, instalație de aer comprimat pentru suflare margini și uscare rapidă. Atelierul este climatizat (in timpul verii aer condiționat și iarna instalația de căldură ofera un climat perfect pentru montaj) Podeaua atelierului este elicopterizată pentru a reduce cât se poate de mult praful. Pentru mașinile de mari dimensiuni (semiremorci autocare, camioane, etc) montajul poate fi realizat de echipa noastra le sediul clientului.

 

 

enlightened ÎMBINĂRILE SUNT VIZIBILE?

La vehiculele standard, inclusiv autoturismele, camioanele, dubițele și SUV-urile, practic nu există îmbinări. Excepția se aplică remorcilor mari, camionetelor etc. care necesită mai multe panouri, ceea ce face imposibilă eliminarea îmbinărilor.

 

enlightened SE POATE VEDEA PRIN GEAM DUPĂ APLICAREA FOLIILOR DECORATIVE?

Da. Foliile perforate din vinil, numite și perforații pentru geamuri, au mici găuri care vă permit să vedeți prin material.

 

enlightened CE POATE FI COLANTAT?

Asigurăm colante pentru vehicule, colante pentru ambarcațiuni, autocolante pentru camioane și flotă, colante pentru remorci, colante pentru furgonete, picturi murale, bannere, standuri de expoziții și multe altele. Am creat, de asemenea, autocolante pentru frigidere, cutii poștale personalizate, laptop, autocolante pentru podea și vitrinele magazinelor.

 

enlightened CÂT DUREAZĂ PROCESUL?

De la început până la sfârșit, durează aproximativ 2-3 săptămâni, în funcție de complexitatea proiectului și de timpul de montare. Montarea durează, de obicei, 1-3 zile per vehicul.

 

enlightened CÂT TIMP VA RĂMÂNE COLANTUL PE VEHICULUL MEU?

Speranța de viață tipică pentru un colant auto este de 3-5 ani. STREETdesign garantează instalarea timp de 2 ani. Producătorii noștri de vinil garantează materialele împotriva degradării, pierderii culorii și aderență timp de 2 ani pentru suprafețe orizontale și 3 ani pentru cele verticale.

enlightened ÎMI VA DETERIORA VOPSEAUA?

Nu. Colantul nu va deteriora vopseaua originala a masinii. Materialul colantării vă protejează, de fapt, vopseaua de zgârieturi minore și de lumina ultravioletă. De asemenea, protejează vopseaua de micile ciupituri care pot apărea în urma impactului cu nisip, pietriș și insecte de pe autostradă. Vă recomandăm să ne informați dacă mașina a fost revopsită sau reparată.

 

 

enlightened CE TREBUIE SĂ FAC PENTRU A-MI PREGĂTI VEHICULUL?

Vă recomandăm insistent ca vehiculele să fie spălate la spălătorie auto cu 24 de ore înainte de a fi aduse în unitatea noastră pentru montarea autocolantelor decorative. Vehiculul trebuie spălat, de preferință, într-un loc care poate folosi perii sau spălare cu presiune pentru a îndepărta murdăria de pe carosabil de pe piesele joase (sub roată, în interiorul panourilor portierelor etc.), unde se acumulează, de obicei, murdărie. NU ALEGEȚI OPȚIUNEA „CEARA”. O simplă spălare standard va fi suficientă. Ceara, lustruirea, vaselina sau murdăria interferează cu adezivul autocolantului și, prin urmare, trebuie curățate. Dacă este necesar, poate fi util un agent de curățare industrial și/sau un detergent fără silicon , DEGRESARE.

Odată ce vehiculul este adus în unitatea noastră, îl vom curăța cu alcool izopropilic și alte substanțe chimice pentru a îndepărta reziduurile uleioase, murdăria și contaminanții rămași. O atenție deosebită este acordată fisurilor și crăpăturilor vehiculului, unde se acumulează în general contaminanți. Apoi efectuăm o inspecție a vehiculului și notăm zonele cu probleme care prezintă deteriorări ale suprafeței, cum ar fi zgârieturi de vopsea, urme de lovituri etc. Această inspecție servește drept linie directoare pentru a ne asigura că clienții noștri sunt informați cu privire la problemele de suprafață ale vehiculului înainte de colantare.

 

enlightenedCOLANTUL POATE FI ÎNDEPĂRTAT ULTERIOR?

Bineînțeles. Colantul este aplicat de fapt pe vehicul cu ajutorul unor adezivi sensibili la presiune. Deși colantul nu se va desprinde de la sine, acesta poate fi îndepărtat cu ușurință. Procesul de îndepărtare este foarte scurt și orice reziduuri de la adezivi rămase se îndepărtează cu ușurință cu ajutorul alcoolului izopropilic.

 

enlightenedESTE UȘOR DE ÎNTREȚINUT?

Cu siguranță. Colantele auto sunt fabricate din vinil de înaltă forță la rupere cu un laminat lucios. Nu necesită ceruire pentru a-și menține strălucirea și luciul. Pur și simplu se spală cu apă și săpun. Nu este necesară lustruirea, ceruirea sau polisharea. Cel mai bine este să spălați manual vehiculul colantat. În general, evitați spălarea cu putere și nu folosiți o racletă de gheață. Periajul geamurilor și utilizarea dezaburirii lunetei nu vor deteriora colantul pentru geam.

 

MAI MULTE INTREBARI ? contact@colortuning.ro

Reclama publicitara pe camion
Colantare camioane : o oportunitate uriașă pentru promovarea serviciilor si construirea unui brand puternic.A ieși în evidență este important pentru orice business. Dacă ați investit într-un camion pentru companie, sau o flotă, promovarea...
Informatii clienti
0722934316
Adresa de e-mail
contact@colortuning.ro
Strada Mestecanis 1K
Sector 5, Bucuresti
STREETDESIGN.RO divizie ColorTuning.RO
© Copyright 2023 Street Design