Meniu
Telefon
Suna
Email
Cere oferta
Harta
Locatie

Resurse

Intrebări frecvente
Raspundem la cele mai frecvente intrebari ale cliențiilor noștrii legate de inscripționările și colantările auto.
Cum să alegi atelierul de colantări auto
Cu totii cautam ieftin , rapid si calitativ insa in domeniul inscriptionarilor si colantarilor auto este dificil sa le obtii pe toate.
Cum se intrețin inscripționările auto
Recomandări legate de intreținerea si prelungirea duratei de viață a autocolantelor auto folosite in inscriptionarile si colantările profesionale.
Greșeli de proiectare branding auto
În timp ce colantele auto pot reprezenta un mijloc publicitar cu impact, crearea unui colant auto în vederea promovării companiei dvs. poate fi mai mult decât pare la prima vedere.
Greșeli de evitat in colantările auto
Dacă doriți să demarați proiectarea și montarea unui colant auto, începeți să lucrați cu echipa noastră de experți chiar astăzi. În curând, vă veți crește notorietatea mărcii și vă veți face reclamă companiei dvs. de fiecare dată când porniți la drum.
Fisiere specificatii
Daca aveti simulări grafice , logo in format vectorial și alte elemente care doriti sa fie incluse in designul auto, puteți să le trimiteți pe email sau prin intermediul site-urilor care accepta transfer de fișire de mari dimensiuni. (wetransfer.com sau dropbox.com)
Materiale
Materiale disponibile pentru inscriptionarile auto
Reclama publicitara pe camion
Colantare camioane : o oportunitate uriașă pentru promovarea serviciilor si construirea unui brand puternic.A ieși în evidență este important pentru orice business. Dacă ați investit într-un camion pentru companie, sau o flotă, promovarea...
Informatii clienti
0722934316
Adresa de e-mail
contact@colortuning.ro
Strada Mestecanis 1K
Sector 5, Bucuresti
STREETDESIGN.RO divizie ColorTuning.RO
© Copyright 2023 Street Design