Meniu
Telefon
Suna
Email
Cere oferta
Harta
Locatie

Reclama publicitara pe camion

Home » Blog

Ce inseamna colantarea unui camion?

 

Colantările sunt panouri grafice realizate din autocolant special , rezistent actiuni mecanice, intemperii si UV, care pot fi aplicate pe suprafața vehiculelor dvs. Ele sunt folosite pentru a adăuga culoare și vizibilitate, produse personalizare special pentru necesitatiile dvs.

De ce să oferiți un brand camionului?

 

Vehiculele dvs. sunt o oportunitate de marketing! Ați putea pune brand-ul dvs.  în fața a milioane de potențiali clienți. Promovarea companiei prin social media, internet , sunt in general o investiție costisitoare.  „Colantarea camioanelor”-ul este una dintre acele opțiuni care aduc rezultate. Acest branding  vă va face reclamă 24 de ore pe zi, 365 de zile și sunt făcute să dureze cativa ani.

Care sunt beneficiile colantării camionului?

 

Provocarea pe care companiile de orice fel o întalnesc cel mai des atunci când vine vorba de marketing sau branding este, bineînteles, costul. Vestea buna  însă, este că personalizarea camioanelor nu este costisitor și aduce rezultate într-un timp scurt.

Sunt multe beneficii care vin cu colantarea, precum:

 

Cat durează colantarea unui camion?

 

STREETdesign.ro, avem mai mult de 17 ani experiență în livrarea de design-uri de înaltă calitate pentru o varietate mare de afaceri.

Desigur, va depinde de mărimea camionului dvs. și unde vreți ca branding-ul dvs. să fie plasat. Colantarea integrala a unei semiremorci de 13 ml lungime , inaltime 2,7 dureaza 1 zi, astfel camionul  dvs. va fi înapoi pe drum într-un timp foarte scurt!

 

Personalizare design-ului dumneavoastră

 

Cu orice colantare auto, puteți customiza design-ul și să-l realizăm exact după cerințele dumneavoastră. Echipa noastră de la STREETdesign.ro va lucra cot la cot cu dumneavoastră pentru a ne asigura că produsul final este exact ce v-ați imaginat.

Ceea ce este la fel de important de considerat atunci când creați un design este poziționarea. Cu ani de experiență în spate, vă putem ajuta să profitați la maxim de această oportunitate de branding și marketing.

 

Cat costa un colantarea unui camion ?

 

Costul va fi determinat de mărimea și poziționarea colantării. Toate vehiculele sunt diferite dar suntem capabili să facem o estimare dacă ne trimiteți câteva detalii.

La STREETdesign.ro suntem specialiști în colantări auto și avem o reputație foarte bună. Am colantat  multe tipuri de vehicule, de la colantari integrale premium până la camioane, autobuze si chiar avioane. Contactati-ne si vom crea impreuna o echipa pentru a transforma flota dvs comerciala in panouri publicitare atragatoare pe sosea.

Reclame autobuze STB și publicitate pe tramvai
Insipționarea autobuzelor și reclamele pe mijloacele de transport în comun sunt modalități magice de a-ți promova brandul și de a ajunge la un public larg și variat. Cu experiența noastră de monitori profesioniști și cu avantajele incredi...
Informatii clienti
0722934316
Adresa de e-mail
contact@colortuning.ro
Strada Mestecanis 1i
Sector 5, Bucuresti
STREETDESIGN.RO divizie ColorTuning.RO
© Copyright 2024 Street Design