Meniu
Telefon
Suna
Email
Cere oferta
Harta
Locatie

Inscriptionare auto flota Caretta

Home » Blog

În anul 2006 în România a luat naștere una dintre cele mai importante firme de producere a sistemelor integrale pentru acoperișuri din țiglă metalică sub numele de Caretta.

La Caretta veți găsi o generoasă ofertă completă de soluții pentru construcția unui acoperiș rezistent în timp la intemperii, deosebit și potrivit satisfacerii cerințelor pe care le aveți. Accesoriile și țigla metalică de la Caretta sunt de calitate superioară, iar un plus important este sistemul pluvial rectangular care este modern și adecvat pentru a asigura la grad superior eficiența și aspectul deosebit al acoperișului.

Colantarea auto include culori  vibrante personalizate pentru a adera la curbele elegante ale mașinii. Folosim tehnologie de imprimare inovatoare pentru a proiecta și instala autocolantul în întregime, punându-vă mesajul și afacerea în evidență. Calitatea serviciilor noastre vine însoțită de oferirea unui certificat de garanție, asigurându-vă astfel că nu vor apărea probleme în timp.

Știați că autocolantele și grafica vehiculelor au capacitatea de a face între 30.000 și 70.000 de afișări pe zi? Iată cum o mică investiție vă poate aduce o vizualizare enormă, dar și un look profesional și de încredere. Într-o lume saturată de vehicule cu o singură culoare, mașinile firmei Caretta ies în evidență și își construiec baza de clienți. Caretta este una din firmele de pe piața românească alături de care am am avut o colaborare de succes și ne bucurăm pe deplin de relația win-win dobândită.

 

Implicați clienții potențiali în timp ce vă deplasați

Doriți să atrageți clienți potențiali în timp ce vă deplasați? Transformați mașina sau camionul companiei dumneavoastră într-un panou publicitar in miscare pentru marca dumneavoastră cu o colantare personalizată a vehiculului produsă de noi.

Ce modalitate mai bună de a efectua mai multe sarcini decât prin publicitatea produselor și serviciilor dumneavoastră în timp ce sunteți blocat în trafic? Inscripționările flotei de mașini ale firmei vă permit să vă transformați naveta zilnică într-o campanie de marketing fără efort.            

Contactați astăzi echipa de la STREETdesign.ro și vă vom ajuta cu responsabilitate și profesionalism să proiectați o transformare uimitoare a vehicului sau flotei de mașini pentru compania sau organizația dumneavoastră.

Reclame autobuze STB și publicitate pe tramvai
Insipționarea autobuzelor și reclamele pe mijloacele de transport în comun sunt modalități magice de a-ți promova brandul și de a ajunge la un public larg și variat. Cu experiența noastră de monitori profesioniști și cu avantajele incredi...
Informatii clienti
0722934316
Adresa de e-mail
contact@colortuning.ro
Strada Mestecanis 1i
Sector 5, Bucuresti
STREETDESIGN.RO divizie ColorTuning.RO
© Copyright 2024 Street Design