StreetDesign.ro
Cerere Oferta Inscriptionari Auto Intrebari si Raspunsuri Colantari Auto
Contact StreetDesign
Colantari, Inscriptionari si Folie Auto in rate fara dobanda
Prima pagina » Despre noi
COLOR Tuning creaza, dezvolta si implementeaza noi forme de publicitate. Propunem clientilor nostri o expunere maxima la un cost cat mai mic ! Am inceput activitatea in 2004 in industria tuningului vizual, realizand numeroase desene pe masini atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

Mantra orice campanie realizata de noi trebuie sa contina un element distinctiv, o alternativa la designul obisnuit realizat de majoritatea firmelor de productie publicitara.

Promisiune noi vrem sa fim diferiti ! Va veti bucura de serviciile noastre fie ca sunteti o comapanie de mici dimensiuni, fie ca sunteti o companie multinationala. O expunere maxima si a iesi in evidenta este munca noastra !

Misiunea de a incheia parteneriate cu firme de toate marimile, pentru a realiza un tel comun, construirea unui brand, crescand asteptarile consumatorilor si dezvoltand puternice campanii de promovare.

Servicii nationale putem sa ne deplasam pe intreaga suprafata a Romaniei. Contacteaza-ne si un reprezentant iti va raspunde la orice intrebare!

Date contact
Color Tuning S.R.L.
Str. Mestecanis 1K, Sector 5, Bucuresti

Tel: 0733.674.613; 0722.934.316
Tel/Fax: 021.424.1639
E-mail: contact@streetdesign.ro
web: www.streetdesign.ro


Contact Despre noi Portofoliu Steaguri-Personalizate
StreetDesign.ro - Inscriptionari si Colantari Auto, Folii Auto, Folii Protectie Vopsea
Strada Mestecanis 1K, Sector 5, Bucuresti, Telefon: 0733.674.613; Fax: 021.424.1639
Dreptul de autor COLOR TUNING SRL. Toate Drepturile Rezervate.